Joop Mikkers Ogen

G-STAR zonnebrillen

In 1989 opgericht als Gap-Star, begint het Nederlandse modemerk vanuit Amsterdam aan haar grote bekendheid. Beginnend in Nederland en Belgie, maar met een internationale ambitie, wordt het merk uiteindelijk gelanceerd als G-Star. Sinds 2016 is de bekende rapper/producer Pharrell Williams mede-eigenaar van G-Star RAW. G-Star is bekend door de jeans van Raw denim, ongewassen en onbehandeld. Een opvallende aanwezige in de markt die gedomineerd wordt door gebleekt en verwassen denim. Naast de collectie jeans en mode, heeft G-Star ook de stoerste zonnebrillen en correctiebrillen in haar assortiment.
G-Star heeft de focus op vakmanschap en vernieuwing, maar behoudt in elk montuur de onderscheidende kenmerken van het merk. De collectie biedt strakke ontwerpen die de industriële focus van het merk weerspiegelen, van gedurfde vierkante modellen tot ronde retro-silhouetten. De brillen omvatten karakteristieke details zoals vlakke glazen, blootliggende schroeven, uitgesneden oortips en een tweekleurig kleurenpalet. De zonnebrillen zijn gemaakt in vormen en kleuren die u elk seizoen kunt dragen.

Een G-Star bril of zonnebril kan uw stoere en rauwe look versterken. Maar met een G-Star bril kunt u juist ook uw zachte kant voorzien van een rauw randje.